POZE COTESTI      ADJUD 149Vasta noastra experienta ne recomanda !

Efectuam verificarea, deblocarea, desfundarea si curatarea cosurilor de fum, furnalelor si evacuare a agazelor arse, curatarea sobelor, semineelor, cuptoarelor de pizza, hotelor industriale de bucatarii din hoteluri si restaurante cât si a focarelor centralelor pe combustibil solid.

Societatea noastra elibereaza legal beneficiarilor autorizatii valabile timp de 6 luni, numai în original, privind curatarea si verificarea prin videoinspectie a cosurilor de fum si de evacuare a gazelor arse cât si adeverinte cu valabilitate de cel mult 30 de zile pentru un beneficiar, client, care doreste sa racordeze un nou consumator racordat la un cos de fum sau de evacuare a gazelor arse la reteaua de gaze naturale.

Cosurile de fum executate din materiale necorespunzatoare si necuratate, cel putin o data pe an,  prezinta un risc major pentru proprietari. În anul 2010, conform statisticilor I.G.S.U., peste 2200 de incendii, în medie  6 incendii/zi au fost generate de cosurile de fum. Neetanseitatea cosurilor este cauza unui numar însemnat de intoxicatii cu monoxid de carbon. 

Odata cu interventia la un cos de fum efectuam:

aspectarea si videofilmarea cosului de fum înaintea si dupa execuatrea interventiei, certificând garantia efectuarii lucrarii prin fotofilmarea oferita clientului la solicitare si stocarea în arhiva;

verificarea, deblocarea, desfundarea si curatarea cosurilor de fum, furnalelor     

    si evacuare a agazelor arse, curatarea sobelor, semineelor, cuptoarelor de   

    pizza, hotelor industriale de bucatarii din hoteluri si restaurante cât si a

     focarelor centralelor pe combustibil solid;

oferim în scris consiliere beneficiarului privind deficientele si avariile cosului de fum;

oferim consiliere privind lucrarile ce trebuiesc executate la cosul de fum în vederea remedierii avariilor si repararii acestuia pentru a se proteja beneficiarul împotriva incendiului, efectuam interventii practice;

înmânam adeverinte justificative recunoscute de firmele si societatile de asigurari si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.